Provident Pénzügyi Zrt.

Képviseli: Fülöp Gábor

Marketing Igazgató, MMSZ Elnökségi Tag

„A Marketing Talent Awardon mindenki nyertes a végeredménytől függetlenül. Kiváló alkalom mindkét fél számára a kapcsolatépítésre. A pályázók kockázatmentesen mérhetik fel, mennyire képesek a megszerzett elméleti tudást a gyakorlatba átültetni. A pályázatot kiíró márkák számos értékes, a pályázók életkorából adódóan újszerű gondolathoz, ötlethez juthatnak a társadalom egészének fontos témában, amely az idei évben a fenntarthatóság.”

A Provident Pénzügyi Zrt. a londoni és varsói tőzsdén jegyzett International Personal Finance (IPF) nemzetközi pénzügyi vállalatcsoport égisze alatt működik, Magyarországon immár 20 éve meghatározó szereplője a személyi kölcsönök piacának. Az IPF tizenegy országban 2,4 millió ügyféllel rendelkezik, a magyar Provident 2300 munkavállalója révén 230.000 ügyfelet szolgál ki.

A cég elsősorban a kisebb összegű, rövid futamidejű, heti és havi törlesztésű kölcsöneiről ismert; ám a hagyományos, átutalással folyósított személyi hitel mellé a magyar piacon egyedülálló módon opcionális otthoni kiszolgálást is kínál ügyfeleinek. A Provident az elmúlt években összesen 9 alkalommal nyerte el a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban díjat, három alkalommal a Magyarország Legjobb Munkahelye címben részesült, 8 alkalommal kapta meg a Superbrands díjat. A munkatársak a vállalat fennállása óta több mint 80.000 munkaórában segítettek önkéntesként oktatási, egészségügyi és szociális intézményeket szerte az országban.

2014-ben a Provident Pénzügyi Zrt. a Figyelő hetilappal közösen megalapította a Provident Társadalmi Hasznosság Díjat. Az elismerés azzal a céllal jött létre, hogy tevékenységükkel a társadalom egészére pozitív hatást gyakorló, más vállalkozások számára példát mutató cégeket ismerjen el.