A díjról

Egyedülálló szakmai díj a jövő marketing szakembereinek!

MARKETING TALENT AWARD – Marketers of the Future for Sustainability

A marketingkommunikációs szakmában a legtöbb szakmai díj a nagy ügynökségek, a multinacionális vállalatok, valamint az ezen szervezeteknél dolgozók kiváltsága, akiknek nagyobb szakmai háttér, tapasztalat és marketingbüdzsé áll a rendelkezésükre.

A Marketing Talent Award küldetése, hogy megtalálja a jövő marketereit, teret adjon számukra, és a legjobbak szakmai továbbfejlődését támogassa. Célja, hogy a szakma csatlakozni tudjon a jövő tehetségeihez, valamint a fiatalok és a márkák közötti párbeszéd kialakulásával egy szemléletformáló tevékenység induljon el. Célja továbbá, hogy minden évben egy társadalmilag is kiemelten fontos témában találja meg a legjobb kampányterveket, kreatív koncepciókat, valamint a megvalósításra alkalmas márkaaktivitásokat.

A Marketing Talent Award kiírója a Magyar Marketing Szövetség, társalapítói a Magyar Telekom Nyrt. és a HEINEKEN Hungária Zrt., kiemelt támogatója pedig a Provident Pénzügyi Zrt.

 

Nyerd el fődíjaink egyikét! Legyél Te is a pályázóink között!

Várjuk fenntarthatósági témakörben készített pályázati anyagod a megadott brief kiírások szerint!

Növeld esélyeid az értékelésnél, és küldj nekünk videós bemutatkozót is, amellyel fellépésed, magabiztosságod, kommunikációs készségeid és kreativitásod is előtérbe kerül!

A Marketing Talent Award ugyanis a zsűrizési módszer tekintetében is különbözik a többi szakmai díjtól. A pályázatok benyújtását követően a pályázók egy kiválasztási folyamatban is részt vesznek, ahol Assesment Center, egyéni és csoportos feladatok, valamint személyiség / kompetencia online tesztek kitöltése során bizonyítják talpraesettségüket, mutatják meg készségeiket, képességeiket.

A Marketing Talent Award pályázási és kiválasztási folyamata során legjobban szereplők között két fődíj és egy különdíj talál gazdára a Magyar Telekom, a HEINEKEN, valamint a Provident jóvoltából.

 

Értékelési időszak (Assesment Center kiválasztási folyamat): 2021. október 15. után

Díjátadó: 2021. november

 

JELENTKEZÉS A PROGRAMRA  JELENTKEZÉS A PROGRAMRA  JELENTKEZÉS A PROGRAMRA 
JELENTKEZÉS A PROGRAMRA  JELENTKEZÉS A PROGRAMRA  JELENTKEZÉS A PROGRAMRA 
MEGHOSSZABBÍTOTT HATÁRIDŐ: 2021-10-15 Mit kell tudni a nevezésről