Magyar Telekom Nyrt.

Képviseli: Kovács András Péter

Szegmens Kommunikációs VezetőMMSZ Elnökségi Tag

„Nagyon büszkék és boldogok vagyunk, hogy kezdeményezői és első megvalósítói lehetünk a Talent Awardnak, hiszen folyamatosan keressük az új ötleteket, megoldásokat, és hiszünk abban, hogy a digitalizációval demokratizálódnak a lehetőségek és a tudás. Célunk, hogy a digitális lehetőségekkel egy jobb minőséget teremtsünk – ehhez keresünk olyan tehetségeket, akiknek van gondolatuk, elképzelésük és ambíciójuk a világunkban jelen lévő kihívások megoldásairól.”

Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója és egyben egyik legnagyobb cége, amely teljeskörű digitális szolgáltatásokat nyújt Magyarországon lakossági ügyfelek, illetve kis-, középvállalkozások számára.

A Magyar Telekom elkötelezett abban, hogy a digitális világ tüneményeivel Magyarország egésze számára több lehetőséget és esélyt teremtsen, és folyamatos fejlesztéseivel a naprakész technológiát és kiszolgálását nyújtson minden helyzetben. A vállalat több mint 9000 munkavállalója közösen egy célért dolgozik nap mint nap: hogy mindenki számára eljuttassa a digitális lehetőségeket mind eszköz, mind szolgáltatás mind a tudás és felhasználás szintjén.

A vállalat az elmúlt 3 évben teljes transzformáción ment keresztül, a korábbi hagyományos struktúrát agilis működés váltotta fel felkészülve arra, hogy a változó világban is folyamatos minőségi és zavartalan kiszolgálást nyújtson és fejlesztéseivel kiszolgálja az ügyfelei megváltozó igényeit.